Články

V tejto sekcii nájdete užitočné odkazy na najrôznejšie weby, ktoré by vás ako učiteľa mohli zaujímať. Jedná sa nielen o tipy a návody, ako skvalitniť a zefektívniť systém výučby, ale nájdete tu aj weby, ktoré Vám poskytnú najrôznejšie doplňujúce materiály.

primary place

Pearson Primary Place

Stránka Pearson, určená učiteľom na základných školách. Rady a tipy k výučbe, materiály, atď. Všetko s renomovanými odborníkmi, pedagógmi a autormi, ktorí spolupracujú s vydavateľstvom Pearson.

teen space

Pearson Teen Space

Stránka Pearson, určená učiteľom na vyššom stupni a na stredných školách. Rady a tipy k výučbe, materiály, atď. Všetko s renomovanými odborníkmi, pedagógmi a autormi, ktorí spolupracujú s s vydavateľstvom Pearson.

tertiary place

Pearson Tertiary Place

Stránka Pearson, určená učiteľom na vysokých školách. Rady a tipy k výučbe, materiály, atď. Všetko s renomovanými odborníkmi, pedagógmi a autormi, ktorí spolupracujú s vydavateľstvom Pearson.

exam place

Pearson Exams Place

Stránka Pearson, určená pedagógom, ktorí sa snažia dobre pripraviť svojich študentov k úspešnému zvládnutiu jazykových štátnych skúšok. Rady a tipy k výučbe, materiály, atď. Všetko s renomovanými odborníkmi, pedagógmi a autormi, ktorí spolupracujú s vydavateľstvom Pearson.

poptropica

Poptropica

Unikátny internetový projekt zrealizovaný v spolupráci s vydavateľstvom Pearson. Jedná sa o zábavnú aplikáciu pre deti vo veku 6-15 rokov. Táto hra predstavuje žáner tzv "adventúry". Užívateľ ovláda jednu postavu, s ktorou plní zadané úlohy, zbiera body a prechádza úrovňami. Keďže ide o aplikáciu edukatívnu, všetky úlohy majú samozrejme za cieľ dieťa zdokonaľovať v angličtine.

helpforenglish

Help for English

Stránky českého vysokoškelského učiteľa angličtiny Marka Víta pre všetkých, čo (sa) učí angličtinu. Podrobná vysvetlenie gramatických javov, testy aj s kľúčmi, slovná zásoba, reálie, zábava a skrátka všetko, čo súvisí s výučbou angličtiny.

pearsonELT

Pearson ELT Course specific

Navigácia na weby jednotlivých titulov Pearson s doplnkovými materiálmi.

SLOVAK VENTURES s.r.o

Štefánikova trieda 8/15, 949 01 Nitra

Slovenská republika

Odoberajte našich newsletterov a buďte stále v obraze

Sme priamy distribútor týchto vydavateľstiev:

Pearson