Archív roku 2024

Product presentation

Kde: Online
Na tému: Meet My Disney Stars and Heroes!
Pre: Primary school teachers
Typ akcie: Produktová prezentácia
Dátum: 11.04.2024
Čas: 18:00 - 19:00

Záznam: https://vimeo.com/933596478
Na stiahnutie:

Vážení učitelia a lektori anglického jazyka,

pozývame vás na našu produktovú prezentáciu, na ktorej vám predstavíme novú učebnicu My Disney Stars and Heroes (viac informácii TU). Naša skúsená metodička vám bude prezentovať široké možnosti, ktoré táto učebnica ponúka, a odpovie na všetky vaše otázky.

Máte aj možnosť získať zadarmo vzorku tejto učebnice, aby ste si mohli urobiť vlastný názor na jej použiteľnosť vo vašej výučbe. Prezentácia je vedená v českom jazyku a je zadarmo.

 

Anotácia 

" My Disney Stars and Heroes je nová učebnica pre deti vo veku od 6 do 12 rokov, ktorá spája pútavé Disney príbehy a osvedčenú pedagogiku vydavateľstva Pearson, inšpiruje žiakov k sebavedomiu a rozvíja ich budúce zručnosti. Pomocou pútavých príbehov môžete vytvoriť pre vašich žiakov prirodzené prostredie pre výučbu angličtiny. Pomáhajú vám upevniť nový jazyk a zároveň prinášajú na hodiny množstvo každodenných skúseností, ktoré žiaci dobre poznajú. Spojenie známych príbehov a situácii z reálneho života pomáha žiakov motivovať a tým pohodlne zvládať prvé krôčiky v angličtine."



Prednášajúci:
Kateřina Myšáková

Kateřina Myšáková

Metodik/ odborný konzultant pre AJ
Zobraziť profil prednášajúceho

SLOVAK VENTURES s.r.o

Štefánikova trieda 8/15, 949 01 Nitra

Slovenská republika

Odoberajte našich newsletterov a buďte stále v obraze

Sme priamy distribútor týchto vydavateľstiev:

Pearson