Archív roku 2020

zilina-2020


Menom Ventures Books a Pearson Vás pozývame do Žiliny na odborný workshop pre učiteľov základných škôlnižších ročníkov viacročných gymnázií, ktorý sme pre Vás pripravili v spolupráci s MPC (Metodicko-pedagogické centrum).

Workshop sa koná 3. 3. 2020 od 9:00 na adrese DP MPC Žilina, Oravská cesta 11, 01001 Žilina. Účasť je bezplatná, ale je nutné sa zaregistrovať.

Cieľom workshopov je rozšíriť a aktualizovať profesijné kompetencie učiteľov anglického jazyka v oblasti práce s vybranými gramatickými štruktúrami v školskej praxi.

 

ANOTÁCIE WORKSHOPOV:

Fun With Grammar

(Judita Tóthová, Ventures Books)

Učenie sa gramatiky nemusí byť len bifľovanie pravidiel, ale môže to byť aj kreatívna a zábavná činnosť. Na seminári môžete vyskúšať praktické tipy/rady, ako naučiť študentov komunikovať prostredníctvom znalostí gramatických štruktúr a tak prekonať predsudky, ktoré so sebou pojem gramatika prináša.

 

Teaching Teenagers: “If Being a Teenager is Hard, Teaching Them is Harder

(Zuzana Pohlová, Ventures Books)

Teenageri sú špecifická skupina, ktorá prechádza zložitým obdobím a potrebuje trochu iný prístup. Seminár obsahuje praktické ukážky, ako zaujať teenagerov a udržať ich pozornosť.

 

Bringing brain-based learning to English classes

(Anna Pávová)

Seminár je zameraný na aplikáciu mozgovokompatibilného vyučovania na hodinách anglického jazyka, princípy ktorého vychádzajú zo znalostí o mozgu získané z poznatkov v oblasti neurovedy. Neuroveda nám pomáha odpovedať na otázky spojené s učením a ovplyvňovaním faktorov učenia sa žiakov, ako sú vnímanie, pamäť, pozornosť, motivácia, vôľa, emocionálne a kognitívne procesy. Ak poznáme základné princípy toho, ako sa mozog učí, dokážeme lepšie využiť potenciál žiakov.

 

 

mpc VB-logo


SLOVAK VENTURES s.r.o

Štefánikova trieda 8/15, 949 01 Nitra

Slovenská republika

Odoberajte našich newsletterov a buďte stále v obraze

Sme priamy distribútor týchto vydavateľstiev:

Pearson