Archív roku 2020

banska-bystrica-2020


Menom Ventures Books a Pearson Vás pozývame do Banské Bystrice na odborný workshop pre učiteľov základných škôlnižších ročníkov viacročných gymnázií, ktorý sme pre Vás pripravili.

Workshop sa koná 19. 03. 2020 od 13:00 na adrese Základná škola, Moskovská 2, 974 04, Banská Bystrica. Účasť je bezplatná, ale je nutné sa zaregistrovať. Účastníci obdržia certifikát o účasti.

Cieľom workshopov je rozšíriť a aktualizovať profesijné kompetencie učiteľa anglického jazyka pri rozvoji gramatickej kompetencie žiakov a  prácou s metódou CLIL vo vyučovaní anglického jazyka.

 

ANOTÁCIE WORKSHOPOV:

Fun With Grammar

(Judita Tóthová, Ventures Books)

Učenie sa gramatiky nemusí byť len bifľovanie pravidiel, ale môže to byť aj kreatívna a zábavná činnosť. Na seminári môžete vyskúšať praktické tipy/rady, ako naučiť študentov komunikovať prostredníctvom znalostí gramatických štruktúr a tak prekonať predsudky, ktoré so sebou pojem gramatika prináša.

 

English language – a tool for learning 

(Danka Sekerková, Ventures Books)

CLIL (obsahovo a jazykovo integrované vyučovanie) je niekedy mylne považované iba za vyučovanie iného predmetu po anglicky, čo je iba jeden aspekt tejto metódy. V odbornom seminári Vám predstavíme teoretické východisko, princípy a zdroje pri príprave CLIL hodín anglického jazyka. Zameriame sa aj na identifikáciu silných a slabých stránok tejto metódy v praxi. 

 

 

 

Rozšíriť a aktualizovať profesijné kompetencie učiteľa anglického jazyka pri rozvoji gramatickej kompetencie žiakov a  prácou s metódou CLIL vo vyučovaní anglického jazyka.



SLOVAK VENTURES s.r.o

Štefánikova trieda 8/15, 949 01 Nitra

Slovenská republika

Odoberajte našich newsletterov a buďte stále v obraze

Sme priamy distribútor týchto vydavateľstiev:

Pearson