Archív roku 2020

kosice-2020


Menom Ventures Books a Pearson Vás pozývame do Košic na odborný workshop pre učiteľov základných škôl a nižších ročníkov viacročných gymnázií, ktorý sme pre Vás pripravili v spolupráci s MPC (Metodicko-pedagogické centrum).

Workshop sa koná 21. 04. 2020 od 13:00 na adrese Detašované pracovisko MPC Košice, Južná trieda 10, 6. posch., učebňa č. 600. Účasť je bezplatná, ale je nutné sa zaregistrovať.

Cieľom workshopov je rozšíriť a aktualizovať profesijné kompetencie učiteľa anglického jazyka pri rozvoji gramatickej kompetencie žiakov a pri podpore motivácie príbehom a zážitkom. 

 

ANOTÁCIE WORKSHOPOV:

Fun With Grammar

(Judita Tóthová, Ventures Books)

Učenie sa gramatiky nemusí byť len bifľovanie pravidiel, ale môže to byť aj kreatívna a zábavná činnosť. Na seminári môžete vyskúšať praktické tipy/rady, ako naučiť študentov komunikovať prostredníctvom znalostí gramatických štruktúr a tak prekonať predsudky, ktoré so sebou pojem gramatika prináša.

 

English through sights,  sounds and stories

(Monika Petrillová, Ildiko Gaspar, Ventures Books)

Ak študenti nemôžu ísť von počas vyučovania, prineste im vonkajší svet do školy. Tento seminár ponúka motivačné tipy a krátke aktivity, ktoré prirodzene zahŕňajú každodenný život študentov. A to je to, o čo sa študenti skutočne zaujímajú, najmä ak sú tínedžeri.

 

 

mpc VB-logo


SLOVAK VENTURES s.r.o

Štefánikova trieda 8/15, 949 01 Nitra

Slovenská republika

Odoberajte našich newsletterov a buďte stále v obraze

Sme priamy distribútor týchto vydavateľstiev:

Pearson