Archív roku 2020

komarno-2020


Menom Ventures Books a Pearson Vás pozývame do Komárna na odborný workshop pre učiteľov základných škôl a nižších ročníkov viacročných gymnázií, ktorý sme pre Vás pripravili v spolupráci s MPC (Metodicko-pedagogické centrum).

Workshop sa koná 25. 03. 2020 od 9:00 na adrese DP MPC Komárno, Dôstojnícky pavilón, Pevnostný rad 3, 945 01 Komárno, miestnosť 4 A. Účasť je bezplatná, ale je nutné sa zaregistrovať.

Cieľom workshopov je rozšíriť a aktualizovať profesijné kompetencie učiteľa anglického jazyka pri rozvoji gramatickej kompetencie žiakov a motivácii teenegerov.

 

ANOTÁCIE WORKSHOPOV:

Teaching Teenagers: “If Being a Teenager is Hard, Teaching Them is Harder

(Zuzana Pohlová, Ventures Books)

Teenageri sú špecifická skupina, ktorá prechádza zložitým obdobím a potrebuje trochu iný prístup. Seminár obsahuje praktické ukážky, ako zaujať teenagerov a udržať ich pozornosť.

 

Fun With Grammar

(Judita Tóthová, Ventures Books)

Učenie sa gramatiky nemusí byť len bifľovanie pravidiel, ale môže to byť aj kreatívna a zábavná činnosť. Na seminári môžete vyskúšať praktické tipy/rady, ako naučiť študentov komunikovať prostredníctvom znalostí gramatických štruktúr a tak prekonať predsudky, ktoré so sebou pojem gramatika prináša.

 

 

mpc VB-logo


SLOVAK VENTURES s.r.o

Štefánikova trieda 8/15, 949 01 Nitra

Slovenská republika

Odoberajte našich newsletterov a buďte stále v obraze

Sme priamy distribútor týchto vydavateľstiev:

Pearson